Isnin, Disember 21, 2009

Gether2 Geng Blogger





Salam semua slmt pg isnin...N3 gbr gader dgn geng yg satu kelapa ni wooo best x terkata heee ade yg x pernah jumpa lg dan ade yg fest time jumpa tp mcm dah kenal lame Tq pd k.ida ..cklt yg sdp tu n pisau yg menarik. Tq juga pada pengerusi Yatt yg berusaha mengumpulkan akk2 semua.. w'pun ade yg tidak dpt hadir atas sbb2 tertentu..... nak story byk pun kat blog akk-akk yg hadir story yg same jugak.... ape pun mmg seronok & heppening next time kena buat lg ni...kita layan dulu gbr2 ni... Thank's pd semua hrp jumpa lg

Tq pada yg hadir semalam

Sifu Yatt
Chempaqa
K.Ida Isk
K.Intan
K.Salmi
K.Shima
K.Nannie
K.Azzah8
Sheila (saya)

2 ulasan:

~Yatt~ berkata...

salam kak sheila..
insyaAllah kita jumpe lagi ye akak..seronok sangat sebab boleh bersua muka..saya pun mintak izin copy pics akak yea..mmuahhh muahhhss utk akak semua.. ;)

Sheila berkata...

salam Yatt hehe boleh sagat ambik lah buat kenagan yee mmg best semua spotting ..ade lg mmg nak pergi ..miss u

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More