Khamis, Disember 10, 2009

Craft Lagi






Taraaaaaa n3 craft pula... lepas minum ptg dah dpt tenaga heeehee jom layan nilah projek yg sy ckp tadi..actually lilin ni ade 4 btg and tapak lilin pun ade 4 biji nak buat semua npk penuh pulakkk pasu plastik ni ade satu besar dan kecik balance masa tnm pokok...so dari x buat ape sy mekeover kasi tampal span sekeliling pasu..dlm pasu masukan kapas bantal putih yg leh dpt di kedai bunga n balut dgn kain lace..kemudian tambah di atas tu dgn bunga dari reben setin..lepas siap titik kan pewangi dari LovelyLace... pasu yg kecik tu pun buat teknik yg same cuma tambah reben buat pengantung di tengahnya titikkan juga pewangi..sy suka bau wagian dari LavelyLace ni ..kalau nak yg murah pewangi tu ade juga jual di kedai Lima ringgit..lilin tu just balutkan dgn renda dan tampal bunga reben serta bunga reben...kalau ade manik lagi cun..boleh lak letak di mane2..wangi bau rmh....letak di tepi maje kepala katil pun okkk nyaman je bau bilik...ok siap layan yeee

2 ulasan:

Watierman berkata...

Rajin...memang rajin...kalau akak...masa yang lebih sikit nak jer curi-curi baca novel hehehe!!

Sheila berkata...

hee hai kek mmg lee dah x de nak buat apee novel jjgn ckp le kalau dah megadap satu kerja x buat time rasa itu jam jugak nak katamheee tegah menyapu pun pegang novel...Puteri Lindungan Bulan,Tak Seindah Mimpi....

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More