Isnin, Disember 21, 2009

Cawan Bedaun Kering



Hai ni yg ade dlm simpanan satu piring dua cawan siannya x de teman..corak daun beguguran..kenalah dgn musim luruh ...koleksi nenek yg tinggal ..mane tahu kalau jln2 terjumpa nak carikan teman si cwn ni...bibir cawan ni ade line gold tu yg buat cantik tp dah kopek2 sikit syg kan..layan

7 ulasan:

~Yatt~ berkata...

kak sheila..
saya ada set nie..akak boleh tengok kat maple leaves..tapi sayangnya saya takde teko lebih..cuma ada teko bulat & teko aladin serba satu..akak rajin2lah ke amcorp..boleh tambah koleksi akak yea.. ;)

Mat Gebu berkata...

salam kak sheila...
saya tak de lagi bentuk cawan "lady" nie...yg saya ada set mulut jahat dan 1 set cawan "A" shape a.k.a cawan jantan!!...ahaks...

Sheila berkata...

Hai yatt tu lah sian kan x de teman kalau ade set tentu menawan mmg selalu kesana insyaallah nak cari jugak utk teman cawan tu..ye ke ok nnt akk dtg jegok

Salam Mat Gebu
ye kee tp rmh Mat lg byak yg cun2..grm dibuatnya rambang mata negok..calor pun lawa2

Chempaqa berkata...

salam kak sheila
smlm kat tpt bonnie adelah kak, set cawan nie..ade 6 pieces kalu x silap..

nurazzah8 berkata...

Sheila...
semalam kat Bonnie ada set cawan bunga ni, tapi rasa bentuk A shape...rasanya Nannie dah rembat..tunggu aje siaran n3 dia nanti...

Sheila berkata...

salam k.azzah8- yeye teperasan jugak or buanga lain..xpe nnt boleh cari lain kalau dpt teko lagi cun kan

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More