Selasa, Februari 08, 2011

Okonomiyaki

Salam semua..baru ada masa nak n3..entah le mcm malu le pulakkan nak share apa yg kita masak hari ni...byk yg x lengkap ..tp tetap menjadi..kalau dah megidam sagat tu terpaksa jugak buat..bg sedapkan hati dan tekak.... menjadi tu tetap menjadi cuma dua bhn utama x beli, fish flakes dan granulated dashi..apa pun masing2 menjilat kesedapan..mmg kenyang sesagat...resepi seperti biasa le ada kat umah sahabat kita yg pandai memasak tu dek Hana..kalau nah mkn makanan jepun mana lagi nak cari kena gi terjah rmh Hana pasti ada..tq ye Hana mmg lepas hajat..next time nak buat yg betul2 cukup bhn..apa pun laya le okonomiyaki yg x seberapa ni.....
dalam tu letak sayuran dan sotong
opppp ada yg negok sy makan leee ...jemput sekali

8 ulasan:

hana berkata...

alahai syian makyung ngidam yer.. klu dekat kite buatkan berpinggan2.. jadi la tuh kak.. pandai akak buat... nanti klu cukup bhn akak buat lg yer...

Chik Mimi berkata...

ooo gandingkan dgn cheezy cis tu nmpk sgt sedapp

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Uishhhhh sedapnyaaaaa ;)

Sari Yusa Ibrahim berkata...

selalu kalau sushi tu kita tak berapa boleh nak layan, tapi okonomiyaki ni nampak mengancam jiwa dan raga lak..

Sheila Shafea berkata...

Hai hana ye betul tu lepas hajat rasa tetap sdp..nnt kalau gi jusco mmg nak sambar bhn utama tu...hari tu x sempat nak beli..jumpa tepung aje

Sheila Shafea berkata...

Hai Chik Mimi ye sdp letak cheezy cis tu...menjilat di buatnya

Sheila Shafea berkata...

Hai Love mmg sdp macan tokoyaki rasanya try yeee

Sheila Shafea berkata...

hai Sari- ye kalau sushi x penah try lagi rasa mmg x masuk kot tapi yg ni mmg sdp rasa macam tokayaki yg jual kat jusco tu...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More