Selasa, Mei 03, 2011

Sup Jejari Ketam & Bebola Ikan


Assalamualaikum..besua kita di hari selasa ..sekejap saje dah masuk bln mei moga apa yg kita hajati tercapai...Amin..ok le bebalik pada hidanghan tegahari ni just masak yg simple2 aje maklum le baru balik dari becuti so ada kepenatan melanda... sikir aje penatnya x byk pun heee..alhamdullilah semalam pejalanan balik dari pantai timur ke Kl bejalan lancar cuma ada sangkut sikit di beberapa tempat ..biasa letu...jom layan sup .....


lauk simpel aja ... ok lah tukan, makan dgn nasi panas2 dan buat sambal belacan itu pun dah kira cukup menyelerakan.....nak meratah apa salahnya..jemput mkn sama semua Bismilah.....

7 ulasan:

tun_telani berkata...

best blk kg kak? tun jarang masak guna crabstick. masak lauk2 air camni, pekena ngn sambal belacan ngn ikan goreng/bakar mmg sedap ^^

cik cek berkata...

Emmm....sedapnya....dpt semangkuk ni...hirup kuah sup ni slurp...slurp...Wah! sedapnya...

Sheila Shafeareen berkata...

Hai tun
cuba le sdp tau buat sup
ye mmg sdp pekena gan sambal belaca hemmm..nak meratah pun sdp gak

Sheila Shafeareen berkata...

Hai cik cek
nak semangkuk cukup ke heheh sdp dirup dan meratah..jemput mkn

Sari Yusa Ibrahim berkata...

betullah, ratah jer pun sedap ni

Sheila Shafeareen berkata...

hai sari
yee meratah dan hirup kuah heee

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. sedap resepi tu

singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More