Ahad, Mei 08, 2011

Giveaway From Moscow by Miszlullaby


Assalamualaikum wahhh seronok gak ye sekali sekala dapat giveaway ni, sekali dpt empat geng megetag...Tq pada Ika,tun_telani,Kak Am dan wanieyra ..kena buat jugak le homework ni mana tahu ada rezeki..best tu hadiah dari jauh... x dpt pergi Moscow pun x ape, dapat hadiah pun dah cukup best..InsyaAllah ....
Mari kita sam-sama memeriahkan lagi Giveaway From Moscow ni sementari tarikh masih belum di tutup dan kalau nak tahu lebih lanjut boleh lah ke Sini
Salah satu syarat kena Tag 5 orang..ok jom kita tegok sapa yg kena.................

Noormah - cendanakasih
Kak Intan - Jariintanku
Sari yusa - Sariyusa
Zalinzalina - zalinzalina
Zaliedana - ummiesya

4 ulasan:

Zaliedana berkata...

Assalam kak,sy dah join GA nih ari jumaat yg lepas lagi..hehe..

Sheila Shafeareen berkata...

w'salam oh ye kee x apa terima kasig yeeee

Cendana Kasih berkata...

alooo...kena buat keje sekolah yer? alamak..lama dah tak pegang pen, pensil...asyik taip jer..hehehe.... apapun tq sudi taq..

Sheila Shafeareen berkata...

Hai Noorma heheh sekali sekala kena buat tau ehhehe

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More