Selasa, Mei 10, 2011

French Toast & Baked Beans


Assalamualaikum ..slmt sejahtera di pg selasa..buat kerja sikit pun dah bepeluh pepagi ni...dah Bf ke....kekadang tu tebabas jugak nak menyediakannya ..tp pg ni kena buat bf.. sbb ank bujang tu hari ni ada pepereksaan di sekolah..perut kena isi nnt karang kelaparan pikiran pun entah kemana.... sarapan itu penting utk ank2 kita..sajikan dgn french toast dan beked beans aja kalau ada mashroom sup boleh cicah same...french toast tu sapu dgn butter dan letak sikit lada hitam kemudian di bakar sekejap ...
ok x nak byk celoteh lg..kerja pun dah sedia menanti ni...apa pun fb dulu..dah kenyang baru buat kerja ye....

Sedap.....dan boleh juga di cicah besama Mashroom sup..

4 ulasan:

HALAMANKU berkata...

Salam windu akak... lamanyer tak bekpes kat umah akak ni... mmm sedap tu dapat mkn french toast n kacang panggang tu... nyum2 kenyang tu...

YANA SHAIFUL berkata...

bestnya bekpes..suka gak mkn cani :)

Sheila Shafeareen berkata...

w'salam Halamanku
ye le lama kak x npk hehhe ye simple aja manu bf..megalas perut..tp kenyang jugak..ank2 suka

Sheila Shafeareen berkata...

Hai yana suka yeee nnt but le senang saja ringak dan cepat

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More