Sabtu, Februari 06, 2010

Tart Telur

 
Tart Telur


sdp...

Salam di pg sabtu utk semua ..siap tehidang hidangan Bf ke...tentu sdpkan bf besama org tersayang...n3 pg ni kira kes cuba kau cuba kata penyayi faizal Tahir dlm lagunya..tp x de kene megena pun dgn dia hehe..cubaan petama kira ok lah acuan pun pinjam dari adik ipar hehe buat malu je kan hahahaha....gi mana2 rmh kekawan ada tart so rmh sendiri bila lg,,,tyr je mmg x buat byk takut hasil megecewakan ..dptlah dlm 12 ketul cukup ,cukup seorg dua ye .. heheh next time kalau rajin buat lg..ni pun puas mencari dan sambar resepi yg mudah aje..dari K.Liza@Hanieliza.fotopage sdp..nak resepi boleh cari kat sane ye...

4 ulasan:

HaSue berkata...

kakk..cantiknya tart telur tuh...nakk!! sedap eh kak...bila laa nak try nih..hehe

Sheila Shafea berkata...

hai Sue hehe sdp juga cari telur x hanyir cari kat resepi kak liza ye

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
apa khabar? saya pun suka tat telur. teringinnya nak makan bila tgok tat kak sheila nih

Sheila Shafea berkata...

salam indahhouse tulah akk punbaru try petama kali buat ok lah sdp..buat tau

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More