Khamis, Februari 04, 2010

Roti Donat

 
Roti donat cicah kari aym

lepas canai & terap

Salam hai n3 manu bf pg tadi... bagun seawalnya nak meguli donat mmg dah plan nak buat donal cicah kari sbb byk lg balance kari ayam x akan nak buan simpan dlm peti boleh di panaskan balik...so pg2 dah ulu meguli buat cute2 comelkan.. terap dgn acuan bentul love biarkan sekejap bg naik barulah di grg...so pg ni sarapan donat love cicah kari sdp.... 

6 ulasan:

AZIAN berkata...

nak donat love tu sepiring.....

Watierman, rmanbkr berkata...

Cantiknya Lap you lap me!!!..Nak wat donat gak lah...tapi bila erk?

Sheila Shafea berkata...

hai Azian heheh boleh jemput

Sheila Shafea berkata...

hai k.watie hehe i lap u too hehe kita tukar suka same suka nak nak cikit keklapis tu hehehe

idayusof. berkata...

Sheila,akak wat donut masa panas mkn sedap tp bila dah sejuk jadi keras.Penat dok mengunyahnyer...Camna nak wat?Resepi cam biasa jer.Tpg,telur,yis n majerin sikit.

Sheila Shafea berkata...

Salam ida sy biasa masukan pelembut..Pure Vagetable@Shortenning yg putih tu kat tesco ade

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More