Khamis, Februari 25, 2010

Mee Suah Soup

 
mee suah soup masih panas lagi ...
wooo sdp ni espcially kalau ade sambal kicap lagi kauw...  

Salam utk semua di pg khamis semoga kekawan hari ini ceria dah happy..bf ape pg ni..kes semalam jln2 cuci mata di rumah Mama D, beliau buat Mee suah tom yam, so ank2 dan npk terus request suruh buat utk breakfast pg ni, actually ade satu paket lg, sy buatkan mee suah yg bersup sbb pagi2 buat yg pedas2 takut perut masing2 meragam pulak..buat kuah sup bg lebih sikit cos mee suah ni cepat kembang dan meresap kuah..kalau kering kuah nak mkn pun xberapa bestka.....mee ni cepak megenyangkan,  ok jemput breakfast semua, ade lg ni leh lah bawak mangkuk sekali nak rasa hehehe

3 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Shiela..Akak asyik lupa jer nak beli bila keluar....dah berzaman Akak tak makan mee suah...masa kecik2 dulu....selalu makan..mummy Akak buatkan....actually dia masakkan untuk klinik dia...hari kesihatan bayi....tapi baby girl dia yang tak berapa nak baby dah yang dok tompang ...dia kan jururawat desa!

Sheila Shafea berkata...

Salamk.watie oh ye keee mummy akk jururawat ye..ok nektime bila g kuar tu jgn lupa beli ye boleh buat stock time mber2 dtg..hahaha

Chempaqa berkata...

salam kak..
masa sy kejer dulu..ade sorang akak nie slalu jual mee suah goreng-but very simple dish & very tasty too..tapi sampai skrg sy x reti buat,...hihi..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More