Isnin, Februari 01, 2010

Ayam Goreng Berempah & Sajian Ringkas

 
Santapan tghari ni aym grg berempah, sayur sawi putih rebus air & ikan cencaru grg garing
lauk org yg x berapa sihat hehehe Layan 
Ayam grg berempah

Hai semua, utk juadah tegahari ni memang buat yg simple tp behasiat...memandangkan dlm rmh ni ade yg x berapa sihat..dgn selsema, batuk, sakit badan, sakit gigi..sylah tu yg sakit gigi hehehe... so menu pun mcm org sakit juga le ..yg rebus2.. x ade satu pun yg pedas2...anyway yg x sakitpun boleh mkn hehehe..aym berempah ni request dari ank dara sy..kenalah buat juga walau sy cuba msk yg x beminyak...utk sy yg sakit gigi ni ambik nasi ladungkan kuah tumis sayur buat mcm sup...mcm bdk mkn kuah byk tu hehe.. sdp gak sekali sekala haha....mkn sampai kenyang layan

4 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Shiela, sakit gigi yer
....siannya dia....eh ayam berempah jugak yer kat sini...moga cepat sembuh ya!!Dah gi klinik ke?

Sheila Shafea berkata...

Salam k.watie yee geraham bongsu belobang dah buat tampalan sementara tp sakit gila bila mlm sejuk..terimakasih kak tack care kat saya ..syg akk

ita cutevirus berkata...

alahai...

sakit gigi ke?? memang seksa.. ita kalo sakit gigi, ita amek koolfever (yang baru kuar dari peti ais) pastu tampal kat pipi.. nyaman sket.. try la..

Sheila Shafea berkata...

Salam ita hehe bila mlm je bedenyut lah grham bongsu dah belobang..buat tampal sementara..kena gusi sakit tq..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More