Isnin, Februari 15, 2010

JJCM

 
Mee tomyam
&
Bee hon kari ayam
Nasi grg cina tampa sayur & pedas utk ank dara tu....
&
Mee soup yong tau foo
 
 Air laici, limau ais, teh o ais
x pdg org lg dah...jemput mkn nyam, nyam, nyam
Malu- malu manja dah....hehehe

Salam. hai semua..amacam di pg isnin ni hrp ok ye, yg masih becuti tu happy besama family. Cuaca di temerloh hari ni npknya ok, rasa2nya juga panas mcm semlm.....just n3 story smlm di bandar Temerloh..dah plan nak ke pekan sari pg tu last2 cencel, cuaca panas sangat walau hari masih pg lg...lg pun kat rmh Mil ramai yg balik ..byk lah kerja nak di settelkan bila dah celik mata....ptg2 sikitlah baru ke bandar. Apa yg ade kat Bandar Temerloh tu...hem hem mcm bandar yg lain juga cuma byk kedai baru skrg yg naik mcm cendawan tumbuh..byk jugalah kemajuan.. kedai2 mkn x usah ckp lah mmg byk, ingat kan byk kedai yg tutup rupanya kedai cina pun byk yg buka..diorg ni x raya kot heheh yg penting cari duit..oklah ni kami dok jjcm di Restoren Happy Fried Chicken sdp mmg kenyang sesagatnya, semangkuk penuh isi mcm dua org punya mkn, harga boleh tahan x mhl mmg bebaloi....boleh dikatakan kalau nak belanja kekawan tu lepaslah juga hehehe manu yg kami oder Mee sup yong tau foo, Bee hon kari ayam, mee tomyam, Nasi grg cina..sdp2 nyam, nyam

Baiklah nak besiap ni, betokal ke Kuantan doakan pejelanan kami selamat sampai kedistinasi..jumpa di n3 yg baru ..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More