Rabu, Februari 17, 2010

Kek Lapis Coklat Vanilla

 
kek masih panas lg...cpt lah potong....
dah siap potong nak silalah ade byk lg ni...heheh
jemput menjamu selera di ptg hari...

Salam besiaran di petang hari...time hujan2 gina perut dah sure lapar ye tak hehehe. Lama rasanya x membaking..tekak pun rasa kempunan..ank2 masih becuti lg, so mmg mknan yg dicari hahaha...ok sdp bau kek coklat vanilla ni wangi semerbak...jemput minum ptg..

2 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Shiela..wah rindu bangat ni....eh menu sama pulak..kita pun melapis tadi wat minum petang dengan anak2..tapi tak hapdet lagi...lum sempat..!nak 5 ketoi ...kita tukar suka sama suka nak tak?

Sheila Shafea berkata...

salam.k.watie ye ke manu yg same ok gak tu nak rasa yg akk punyya tentu lg sdp kan ialah tokay kek...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More