Ahad, Februari 21, 2010

Kelas Masakan Yg Petama 2010

 
Pn.Salmah yg megajar hari ini..alahai malu pulakkk..
negok tu Mama D bukan main tersenyul lebar ...
yg lain tu bukan main tekun lg .... sempat lg buat best tu hehehe
Nasi carrot yg siap di masak..boleh lah mkn...

Hai semua.n3 story pg tadi . Hari ini bemulalah xtvt kelas masakan yg dah lama menyepi di kawasan saya ni, last atvt masakan di adekan pada bulan julay sebelum puasa thn lepas..utk thn 2010 hari ni baru di mulakan kelas masakan ..walau pun x ramai yg dapat hadir tp suasana di kelas amat meriah dgn kakak2 dan makcik yg dtg..utk kelas petama ni manu yg diajar ialah nasi carrot oleh Pn.Salmah..sdp dan simple..negok tu Mama D dari blog NMY Houseofsatay pun ade..... yg bebaju merah bukan main suka lagi tu tersengih jee.. Pn.Salmah telah menyediakan sekali lauk2 utk di mkn besama nasi carrot iaitu lauk jelatah@acar mentah serta aym masak merah..hemm Tq pada yg hadir dan Tq juga pada Pn.Salmah yg sudi sharing resepi ..kelas habis pukul 12.00 tghari tadi..jumpa di next kelas ye ...siapa nak join boleh lahhh mmg terbuka utk semua...jemput

4 ulasan:

idayusof. berkata...

Bestnyer ada kelas masak.Ida suker sbb dpt belajar benda baru pastu dpt rasa lg.Sblm duk kat Puchong Ida prnh ikut kelas Kemas, ms tu kat Klang.Best mmg best.Tak rugi.

aidah berkata...

Salam Sheila,

Bestnya ada aktiviti macam ni.

Sheila Shafea berkata...

Salam ida kalu nak join mai lah turun petaling setiap ahd buat, 2 jam je, x mahal just 3 ringgit je utk cikgu yg megajar...

Sheila Shafea berkata...

Salam aidah- hehe best ramai kawan dpt..jom join sekali sekali sekal kena jugak keluar...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More