Sabtu, Februari 20, 2010

Gulai Ayam Serai

 
cukup x lauk ni...
gulai ayam serai
telur gulug besampal...mane sambalnya yeeek oh kat bawah tu....
ikan tenggiri grg panas2....

Salam utk semua di hari sabtu..hemm kena msk hari ni utk tghari je, utk dinner mlm ke rmh adik pulak makan free hehe biasalah mlm minggu ..Ok lah santapan ank beranak lunch ni, gulai ayam serai, sambal telur gulung dan ikan tenggiri grg panas2.. siapa nak temankan mkn pun boleh....dah kenyang cari bantal baring kat beranda hehehe kalau kat kampung oklah buat cam tu....oh tidak menambahkan lg keberatan badan... ok jemput mkn

10 ulasan:

pak long berkata...

salam buat tuan umah...
amboi sedapnyer resepi ayam tu...

Sheila Shafea berkata...

salam pak long- hehe jemput makn...sdp

LyanaSyaZam berkata...

salam akak...amboi beshhnyer menu akak ari ni...lyana msk simple jer kak..

Sheila Shafea berkata...

salam Lyana- hehe tupun simple je tp kena ade satu yg bekuah..jemput mkn sekali

Noorma Ismail berkata...

Kak, nk tanya ni, pernah pegi tak Pasar MPSJ hari Sabtu, sebelah petang, kat Giant Kinrara tu? (tapak pasar tani hari selasa)Saya cadang nk pegi, tp tunggu redup sikit dulu..sbb pasarnya mula dr 4-7 mlm...pelik betul waktunyer...

mamawana berkata...

wah...sefapnyer ayam berserai...lama tak masak recipe ni. nyum nyum nyumm sruuuppp.

Sheila Shafea berkata...

Salam Noorma ohhh dekat bagat tu biasa pergi Sek 4..yg selasa tu pasar tani..tp mahal jugak..hari sabtu ni ade lee x turun ke ooodah sarat yeee

Sheila Shafea berkata...

Salam mamawana hehe tulah akk pun lama x msk resepini..jemput

Amy Nujaimy berkata...

salam...

sedapnyer nampak gulai ayam tu... ditambah pulak ngan ikan goreng tu.... mmg masyuk......

Sheila Shafea berkata...

salam Amy lama x npk harap cihat heheh sdp tu yg buat..dah lama x mkn

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More