Isnin, Februari 08, 2010

Sambal Tumis Sotong & Sayur Brokoli

 
jemputlah mkn ye nak tambah pun boleh...hehe

 Sambal tumis sotong

 Sayur brokoli grg tumis udang


Salam besiaran di mlm hari..siang td ade kesebokkan sikit...ok lah jom layan manu hari ni sambal sotong dan sayur tumis campur gan udang.... mkn nasi panas2 membuka selera...cukup lah tu kalau x cukup juga ambil kicap  hahaha ayat2 yg biasa di degar layan...

10 ulasan:

Kaseh NazLieza berkata...

wah...sotong my feberet tuh kak...

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Shiela...Akak dengan sambal tumis..boleh kata 5 ke 6 kali seminggu...jadi mungkin 1 hari jer yg tak bersambal tumis hehehe!
Menu wajib ..hehehe..

ita cutevirus berkata...

sotong oh sotong...

huhuhu... kite pown masak sotong smlm... sodap..

Amy Nujaimy berkata...

salam....
best sambal sotong tu..... sini susah tol nak jumpa sotong cute mute cam tu.... hehehe

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
huhu. terharunya bila kat ajak makan skali nih. saya tertinggal, tapi telan air liur je tengok udang ngan sutun. saya tengah berpantang skali ngan My Hubby ni. huhu

Sheila Shafea berkata...

Hai kaseh - ye ke Fv ada masa buat ye

Sheila Shafea berkata...

hai k.watie hehe mmg dah tahu rumah akk wajib ade sambal sambal ni...cnfirm...nnt dtg rmh akk sure yg padas punya ade tau hehe

Sheila Shafea berkata...

hai ite- ye keee sehati sejiea lg hahah

Sheila Shafea berkata...

salam hai Amy hehe sorong cute yee jemput makan sekali

Sheila Shafea berkata...

hai indahhouse- hehe same2 lee kita ajk makan ni sure bagi kenyang

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More