Selasa, Februari 02, 2010

Bf Dgn Roti Sosej lagi

 
Roti gulung sosej & milo


masih panas lg...

Salam di pg selasa yg cerah ini utk semua..macam biasalah rutin harian bila dah masuk opis dapur..siapkan segala bekalan nak di bawa ...bf pg ni dgn roti grg sosej lg, request dari ank hari tu mkn x puas katanya..nak bawa bekal sekali so buat lebih sikit..letak sos and mayo, di salut pula dgn serbuk roti mmg sdp...ok kerja pg ni semua settle..boleh relex megadap laptop nak singah jln rmh kwn2 pulak bolehh....

8 ulasan:

hazila berkata...

salam. Sedapnya breakfast dengan roti sosej. Saya plan berapa kali nak buat tapi malas la pulak.

Sheila Shafea berkata...

salam haliza - hehe sdp hehe try lah sekejap ye buatnya celup2 jeehehehe

ita cutevirus berkata...

huhuhuh...

baru buat last weekend... bagi sket kat anak buah sebelah umah.. tak puas makan diorang kate.. nak lagi.. tp, sosej takde kat umah... tgk la, jumaat @ sabtu nak gi market carik sosej...


ita tak pakai bread cum... ita pakai corn flakes.. ita ramas kasi hancur cornflakes tu... sedap gak... yummy...

Watierman, rmanbkr berkata...

salam Shiela Akak pun eat sosej bun hari ni...

Sheila Shafea berkata...

salam ita- ye mmg sdp kan sure bdk2 suka nenek atuk pun suka..pakai corn flakes pun ok sdp dan ragup behasiat

Sheila Shafea berkata...

salam k.watie - akk but bun betul kan sure sdp

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

Asben suka sgt wat roti sosej ni...selalu gak mintak dia watkan...
terbalik lak ek..asben masak utk wife....sekali sekala..hehehe :p

Sheila Shafea berkata...

salam Queen hehe bagus tu habby masakan akk lg suka heheh..sdp kan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More