Rabu, Februari 03, 2010

Kari Ayam

Hai semua dah mkn tgahari ke...muka dapur je hari2 sy ni heheh baiklah, sambik menunggu Fiza Nordin dtg rumah sempatlah sy masak utk lunch.. manu kari ayam, sayur kacang pjg grg and ikan masin..ok keee hem masak awal cos Mr.laling pun ade dpt mc one day, ok lahhhh..rehat kan bdn..tak jugak ade saja kerja yg nak dibuat..ok yg dlm bekalan tu sy siapkan utk ank, hari ni ada koko sampai pukul 4..so hbis time sekolah tghari td sempatlah sy g hantar bekalan padanya...lauk kicap sure kena ade dan telur dadar..sempatlah sy dan ayhnya temankan adik mkn di kentin...sukanya bukan main dpt di teman masa mkn dan adik kenalkan kwn2nya  pd saya...ok ape pun semua selamat mejamu selera..

 
kari ayam

ikan masin,kari ayam & kcg pjg grg

 bekalan utk adik - kari ayam & telur dadar kicap

Buat Fiza Nordin... x sempat nak borak lama nnt dtg lagi tau...Fiza pun nak terus hantar ankke kesekolah, bila lalu dpt rmh tu rojer2 akk ye hoon hoon pin pin je..hehe

4 ulasan:

Fiza Nordin berkata...

salam k sheila...
thanks a lot ye kak...sgt daku menghargai pemberianmu itu...terharu & terkejut sgt tadi...cantik,saya suker!

takleh honhon pinpin sembarang kak...nnt jenuh lak orang kete sebelah & depan jeling2.perasan depe ingat sy hon depe plak...tp klu sy nampak akak depan umah bukan aje sy hon siap bukak tingkap & jerit lagi wahahahaaa

Sheila Shafea berkata...

salam hehe x kisah hon hon pin pin area akk hahahaha..kat situ akk populer dia org x berani hehe..ok ade masa jumpa lg

Watierman, rmanbkr berkata...

Wah..dah gather2 dah tu!!..jerit Fiza jgn tak jerit....Shiela mmg fofular dah kat situ!

Sheila Shafea berkata...

Salam k.watie hehe kelakarlah akk ni..dari kecik lahir kat situ kak..heheckp je sheilalawa semua org kena hahaha peresan pulak sy ni heheh

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More