Khamis, September 08, 2011

Selamat Hari Raya 2011

Assalamualaikum masih x terlewat lg nak ucapkan pada semua Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin


Alhamdullilah Raya 2011 bejln dgn lancar dan yg penting semua npak happy...thn ni ada rasa lain sikit le sbb selama 11 thn ni beraya berempat thn ni beraya belima...kelahiran bby Sazreen menyerikan lg suasana raya kami sekeluarga....wahhhh mane x seronoknya Areen dpt byk anpau heeee heeeeee dan petama kali balik kelantan jumpa Onyang....



8 ulasan:

izahdaut berkata...

kak shiela.. selamat hari raya... a ah bebudak la yang sangat happy kan. kak shiela balik kelantan, la apsal tak singgah lipis umah saya... hehe

Sheila Shafeareen berkata...

hai izah ye beraya di temerloh dulu raya kedua baru balik kelantan ...singah rumah sedara di jerantut terus ikut lipis n gua musang...x teringat yg izah beraya di lipis

Yatie berkata...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat Sheila sekeluarga....uwaaa mmng nmpk seronok family Sheila menyambut raya, di tambah lagi dngn baby comel tu....ianya lebih bermakna..

Sheila Shafeareen berkata...

Salam selamat hari raya yatie alhamdullilah riang ria besama moga yatie pun begitu juga ye....

Sofea berkata...

selamat hari raya shiela..maaf zahir & batin..:)

tun_telani berkata...

wahh.. montel nyer baby! ^^ omey! selamat hari raya kak sheila =)

Naz berkata...

Kak Sheila,
Selamat hari raya.. Balik kelantan ye kak. Naz ni pula bila raya puasa kuar dr kelantan..hehehe...
Bb akak..tombamnyeee...

Juwita Jamaludin berkata...

selamat hari raya .. maaf zahir batin

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More