Ahad, Disember 12, 2010

Spagetti Mamamia Lagi

Salam..Hari minggu dtg lagi ohhh nak masak ape ye hari ni...kekadang buntu juga di buatnya, hem buat je resepi yg mudah dan cepat...spagetti lagi...x jemu ke? mmg x jemu sbb sdp heheh, kalau sdp mmg cepat le laku, resepi same je ada kat lebal western ye.. leh terjah silakan...
hemmmmm lembutnya......

4 ulasan:

moklong berkata...

hantar la kat rmh sebelah sket...hehhee...

Sari Yusa Ibrahim berkata...

Yus kalu spaghetti, hari2 pun tak jemu..

Sheila Shafea berkata...

Hai mak long heheh ye ke lahai kalau tahu suka lama dah hantar hehehe

Sheila Shafea berkata...

Hai Yus ye ke suka jugak ok next time buat akk hantar yeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More