Selasa, Disember 28, 2010

Sambal Kerang


Salam semua, sorry le dua hari x n3 rindu bebeno gan kekawan, maklum le cuti hujung minggu kemarin SIL and family dari JB turun KL tu yg bz bebeno melayannya....so utk tgh hari ni masak lauk simple2 jugak tapi tetap ada pedas..kalau x pedas mmg x sahkan hee? kerang ni beli kilo..nak beli yg belum di kopek alamak jenuh le nak megerjakannya...tp x lah selalu makannya kekadang jeee bahaya jugak kalau pekena kerang selalu....

6 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak,
apa khabar kak? Moga sihat selalu. waktu cuti memang seronok berkumpul dgn saudara mara.
Saya suka kerang... lagi banyak, lagi sedap. hehehe...

Bakeling berkata...

Yang ini sedap sekali !

Sheila Shafea berkata...

W'salam indahhouse hehe lama x dgr kabar harap sihat yeee ye sdp kalau buat byk2 kan rasa x cukup je ni pun beli sekilo kerang x cukup jugak

Sheila Shafea berkata...

HAi Bakeling mmg sdp mkn dgn nasi lemak panas lagi best

Malay-Kadazan girl berkata...

Terliur...lama tak makan sambal kerang.

Sheila Shafea berkata...

Hai Malay heheh mmg sdp pekena pulak gan nasi lemak panas pehhhhhh

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More