Rabu, Julai 07, 2010

Kepak Ayam Bakar

Salam utk semua..hemmm kepak ayam bakar nyam nyam...sorry le ni bukan kita buat yee ni kira buat yg pakai duit bayar punya heheh kita beli yg dah siap jee nak buat entah bila ..sdp jugak x cukup seketul sekurangnya 3 ketuk sorg ..
seketul kepak ni rm 1.50 pehhh  kepak mentah pun skrg mahal...kalau pandai buat bahan2nya dah sure kita buat sendiri jee..apa pun sekali sekali beli ape salahnya

4 ulasan:

cheqna berkata...

salam
cheqna memang dah addict ngan kepak bakar ni
sedap sangat..kat belakang opis boleh dikatakan hari2 ada pasar..jawabnya hampir hari2 gak r cheqna beli...=)

Sheila Shafea berkata...

W'salam Cheqna- yee betul sdp ni lagi lah sebelah rumah aje jual ..lagi leee tebau2 heheh

azian berkata...

Sheila, akak memang dah plan nak buat kepak bakar, so bila nampak sheila pnya gambo suka nyer...tp rupa2nya tak da resepi...cap kepala rimau pnya lah pulak....hehehe

Sheila Shafea berkata...

hai kak azian hehe kelako akk ni kita mmg x letak resepi sbb kita beli je kepak ayam ni nak buat entah bila heheh

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More