Selasa, Julai 13, 2010

Award dari Gobok Khazanah Silam

Salam terima kasih Kak Norbie dari Gobok Khazanah Silam dgn award yg cantik ni..dah siap gantung ni..semoga pesahabat kita yg tejalin ini lagi betambah erat ye....Alamak ada Tag leee

1. Apakah yang bermain difikiran you all
    Bemacam- macam 

2. Apakah nama samaran you all
    Sheila & Ila

3. Berikan 3 orang yang you all sayang
    Suami & Anak-anak
    Semua sayang
    Allah

4. Panggilan untuk sidia
    Ayang

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorng yang istimewa
    Apa yek...nak ikutkan byk ..tp biar dia memberi yg seadanya dan seiklas hati...

6. Blog mana yang you all suka
    Semua blog kawan-kawan sy suka

7. Tag kepada 15 bloggger you all
    Semua yg singah ke blog saya silakan ambik Award dan kalau rajin tag sekali ye




2 ulasan:

acik ala berkata...

salam..ila nak thu tak..bila acik tnguk blok ila ni..timbul balik semangat acik nak ke dpur..dulu kurengg..he he he..TIMA KASIH kembali kan semangat acik kembali..

Sheila Shafea berkata...

w'salam Acik Alhamdullilah m,oga beterusan ye jgn ditingal kan saya tau same le kita bekongsi ape yg patu di sini..dan yg penting dpt megeratkan siratu rahim di antarakita di alam maya ini..dah insyaallah dpt bejumpadi alam yg nyata...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More