Isnin, Mac 04, 2013

Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food


Assalamualaikum semua...harap sihat2 belaka ye maklum le cuaca pun sejak dua tiga menjak ni mmg x menentu...tuan rmh pun hari ni baru lah nak ada rasa segar2 sikit..itu pun perasaan mood M kena lawan kalau x satu kerja x terbuat nnt....ok bebalik pada tajk di atas, rasa mcm seronok pun ada sesekali join GA dari rakan2 masak di sini...nak ikut kan ni adalah GA 1st yg saya sertai...x pe kalah ke menang ke x kisah ..yg penting bg sokongan,  tambah lg megeratkan hubungan pesahabatan sesama kita.....jom jangan ketingalan sertai ramai2....date last 17hb Mac ni...

Megenai makanan favourite tu mmg byk tp salah satunya dah tentulah NASI KERABU ...dah byk kali juga buat dgn bebagai jenis lauk, lauk ikan celup tepung, ayam percik, daging bakar,..cuma x bekesempatan nak buat solok lada je heee..apa pun nasi kerabu mmg makanan kegemaran sekeluarga saya....




Ok sampai di sini,pada yg belum mencuba tu boleh lah cubaye makanan dari negeri Cik Siti wankembang mmg tebaik....sekali lg tq Tun...dgn sertainya akk dlm GA ni ..moga hubungan antara kita betambah erat...InsyaAllah...amin




7 ulasan:

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

memang terbukti favourite tu pasal ada dua gambar, hehe..

Yanna_Lie berkata...

my peberet food gak nasi kerabu nih... tpi xpenah nk buat sbb klu wt pun mkn sesorg x besh kn.. baik beli je.. hehe

Sheila Shafeareen berkata...

Hai Seri- heee selalu gak buat nasi kerabu...time raya haji thn lepas pun akk buat sbb x balik kg...kira lepas hajat haaaa....

Sheila Shafeareen berkata...

Hai Yanna heee suka ye ..x pe kalau makan sorg meggg dtg rmh akk ye...nnt kalau buata kk bg tahu heee...

tun_telani berkata...

Terbaik!! mmg sedap nasi kerabu.. lagi2 yg ganu nyerr. hihi...
tq kak sheila sudi join GA..muah! muah!

Sheila Shafeareen berkata...

hee tq tun ok sama kita bg memeriahkan suasana be GA...lapar pulak negok nasi kerabu heee

faa.rosli berkata...

faa suka! faa suka!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More