Selasa, Mac 19, 2013

Selamat Ulang Tahun Ke 2 Sazreen


Assalamualaikum...semalam 18hb. Mac si keci manja ni masuk 2 thn usianya ..abg dan kakak pun happy negok adik dah besar... melasak bukan main skrg ye...apa pun  nilah menyeri, jantung hati kami sekeluarga...
Moga Arren jadi ank yg baik2 dlm segala sudut bila besar nanti ... Insyaallah

Ni pula buat mkn ank2 beranak je nak buat sambut majlis mkn keluarga2 pun x sempat dgn hari dan waktu yg x berapa sesuai... tunggu kumpul ada tiga lg sepupu2 Areen yg tarikh lahir dekat2 boleh sambut sekali nnt..dah ada plan dan nak buat insyaallah akan menyusul..apa pun layan dulu manu simple lg sedap...buat Nasi Sardin lg...ni kali kedua sy masak Nasi Sardin..lauk sambal sardin tu mmg fv dlm rmh ni...buat lauk tambah aym grg tepung ala2 KFC......

Utk Resepi Nasi Sardin boleh negok Di Sini

Nasi Sardin

Ayam Goreng Tepung ala2 Kfc

Sambal Sardin

Hidangan seadanya....

7 ulasan:

Yatie berkata...

Happy Birthday Sazreen yg comel, moga membesar dngn sihat, menjadi anak yg solehah yg sentiasa membahagiakan ayah dan ibu serta berjaya didunia dan di akhirat. Aamiin..

Sheila Shafeareen berkata...

Terima kasih Auntie Yatie..insyaallah akan sy didik ank2 sebaik mungkin dan menjadi contoh seperti ank2 yatie...amin

Mazharsayang berkata...

happy besday sazreen...dh bley mntk adik ngan ibu ...hehehehehh

Mas berkata...

Happy Birthday Sazreen yg comel kiut miut tu..
geramm tengok...

INA berkata...

Happy Birthday Areen..comel ek..cium skit..hihihii

Rohah berkata...

besonya kek adik Sazreen..moga diberkati Allah..

jeBateja berkata...

Selamat Hari Lahir....biasa lah bebudak nak belajo memacam menda.....lasak saja le keja nya

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More