Jumaat, Januari 28, 2011

Salat Ayam &Telur Sempoi

Salam utk semua di hari jumaat yg indah..n3 manu yg dah dihujung tanduk.. kira dlm peti besi tu dah kering kontang leeee hehehhe sabo jele...kira ok le tu apa yg ada rezeki boleh di mkn, ada ulam timun, telur rebus, ayam grg kira dah cukup le bg ank2 kita...sekali sekala kena lauk sempoi cam ni pun laju gak kunyahnya....resepi ni pun time kenduri dulu2 pun biasa gak org buat....ok le layan jeeee nak meratah pun bolehhhh
Bekenan telur yg mana pilih le hehehehe, ada salat2 sdp ni dan letak mayo sekali...
Jom le meratah lauk...

6 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak sheila,
Tengok telur muka teddy tu, sayangnya nak makan... memang sempoi, berkhasiat lagi :))

Sheila Shafea berkata...

W'slaam indahhouse hehe tule kalau dah darurat lauk ni je jln nya hehehe nak ke mai le ambik sebiji heheh

~Norul Mas Hana ~ berkata...

Sheila...sedap nampaknya..kalau anak2 saya pantang nampak telur rebus ni..sekejap je lesap...hehe

Sheila Shafea berkata...

Hai Norul heheh simpoi je,,,yg sempoi ni but laku bdk suka ayam meratahhh n telur hehehe

Sari Yusa Ibrahim berkata...

Salam, bagi tahulah kat kita, cemana nak buat telur rebus jadik cenggitu? hehe

Sheila Shafea berkata...

hai sari telur bear tu beli acuan di 100yen kedai japan....mcm2 paten ade...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More