Jumaat, Oktober 30, 2009

Popia 2



Halooo semua jom kita minum ptg pulak pekena popia & teh o ais or teh o pns ...jemput, jemput masuk....larat ke nak megisi perut lg baru je lps lunch gan aym panggang td hehehe x pe relex kan perut dulu yeee banyak lg ni....telebih rajin lah pulak gulung mengulung....intin dlm popia tu bukan carrot tau..saya letak betik muda..x lah muda sgt, tp yg boleh disagat..pastu tumis lah mcm biasa mmg sdp ragup jeee nak tambah sayur lain pun boleh, cuma sy x letak tauga nnt basah sgt..ok jemput silakan...

2 ulasan:

Watierman berkata...

ooobetik muda...rumah atas angin...kat manalah nak jolok buah betik muda tu...huhuhu!

Sheila berkata...

hehee bolehhh ape salahnyaaaa ikut angin jugak turun masuk market boleh jumpa heeee sdp try lah

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More