Isnin, Oktober 19, 2009

Agar-Agar Bandung




Salam, hai semua di pg isnin yang indah ini. hrp kekawan di luar sana cihat dan baik2 belaka yeee..dah puas becuti ke....hop semua bjln gan lancar yeee...ok 4 today N3, yesteday punya story heheeni buat for dessert minum ptg, x tau ape nak di godek so tegodeklah agr-agr ni...x payah lah kebandung ye hehehe...best rasa lemak susu...sy x buat manis pun biasa je ape org kata... manis2 buah...kalau buat manis alamat x berusik lee...resepi seperti biasa lah x kan kekawan x pandai buat agar2 kan..tp kalau nak lebih teperinci lagi g lah kat Myr ade bebagai di sana heeee hemm ape lg layan le sdp di makn sejuk terasanya di tekak heee jemput semua....

4 ulasan:

Watierman berkata...

Nizam anak akak suka air bandung...agar2 tak pernah buat lagi...sebab dia sorang jer yang suka...may be should try on his birthday...

Sheila berkata...

hai yepp my girl also like bandun sirap..kalau ade balance leh try buat just campurkan @ larutkan agar2 serbuk je dah jadi...

Diesha berkata...

huhu kalau tuan puteri saya ni kata...agar2 pink da air pun dia panggil air pink hehe.....kesukaan dia la nih...leh try...

Sheila berkata...

hai Diesha hee tula bdk2 girls suka pink...segala nak pink...try yeeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More